Overige recreatieverzekeringen

  • Scherpe premies
  • Direct afsluiten bij Europesche verzekeringen

Zeker weten dat u goed verzekerd bent!

In uw vrije tijd bent u het liefst bezig met de dingen die u leuk vindt.
Of dit voor u nu betekent met uw klassieker een autotocht te maken of een dagje naar een pretpark te gaan met het hele gezin …
Eén ding is zeker: u wilt optimaal genieten van uw dag en u zult daarbij liever niet willen nadenken over alle dingen die eventueel mis zouden kunnen gaan.
Helaas kunnen er zich tijdens het recreëren ook allerlei vervelende situaties voordoen. Het is belangrijk dat u zich hiervan bewust bent én om ervoor te kiezen bepaalde risico’s te verzekeren.

Uitstekende dekking

De recreatieverzekeringen van Europeesche verzekeringen bieden een uitstekende dekking tegen een scherpe premie.

Hierom kiest u voor huurautopolis.nl:

Voordelig en flexibel

De verzekering is flexibel: op elk moment online af te sluiten met keuze uit vele dekkingen.

Betrouwbare verzekeraar

U bent verzekerd bij Europeesche verzekeringen, een gerenommeerde Nederlandse verzekeraar. De schadeafhandeling gebeurt gewoon in Nederland bij de Europeesche.

Sluit uw recreatieverzekering direct online af

Op deze pagina kunt u eenvoudig en snel een recreatieverzekering afsluiten voor de activiteiten die u graag zorgeloos wilt kunnen doen. Met de wetenschap dat u goed verzekerd bent zult u nog meer van uw vrije tijd gaan genieten!

Klik op één van onderstaande pictogrammen voor meer informatie over uw gewenste verzekering én om de verzekering direct af te sluiten via onze website. U bent dan verzekerd van een goede dekking tegen een scherpe premie.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een recreatieverzekering? Klik dan hier om de productwijzers van recreatieverzekeringen te lezen. Deze productwijzers zijn opgesteld door het Verbond van Verzekeraars en zijn bedoeld om consumenten in eenvoudig Nederlands algemene, objectieve informatie over een bepaald soort verzekering te geven.

Execution only

Wanneer u een offerte, premieberekening en/of aanvraag berekent en/of doorgeeft via onze website, www.huurautopolis.nl, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de correctheid van de gegevens en uw keuze(s) voor dekking(en). Wanneer u zelf een keuze maakt voor een dekking, dan beoordeelt u zelf of deze dekking wel of niet bij uw persoonlijke situatie past. U krijgt hierover geen persoonlijk advies. Dit heet “execution only”. Wanneer u wél advies wenst of als u overige opmerkingen heeft, neemt u dan contact met ons op.

Sluit Menu